Pumptrack gravel

Bij Velosolutions Benelux werken we aan dé ultieme Urban Playground: de PumpTrack. Een PumpTrack is een plek waar jong en oud elkaar kan ontmoeten voor sporten en spelen. Heuvels, bulten en bochten volgen elkaar op en vormen een afwisselend parcours.

Velosolutions Benelux levert diverse soorten vaste PumpTracks en fietscrossbanen. Met een vaste PumpTrack (of fietscrossbaan) bedoelen wij een PumpTrack die door middel van grondverzet wordt gerealiseerd. Deze PumpTracks bestaan uit een stabiele fundering met als toplaag gravel of asfalt. In het geval van een gravel PumpTrack bestaat de toplaag uit halfverharding zoals je die ook wel terug ziet op natuurlijke fietspaden in het bos. Het gelige materiaal heeft wel iets weg van zand of gravel, met als voordeel dat het behoorlijk goed uithard, wat de duurzaamheid ten goede komt. Deze toplaag is geschikt om op te fietsen met BMX, fietscross of mountainbike. De gravel PumpTrack is niet geschikt voor andere wielsporten zoals (inline)skaten, of steppen, maar gelukkig bieden we daar een oplossing voor middels de asfalt PumpTracks!

Met onze unieke expertise en werkwijze staan wij garant voor prachtige PumpTracks met goede ‘flow’, waar zowel kinderen als volwassenen veel plezier op beleven. De ontwerpen die wij maken zijn 100% maatwerk en altijd volledig afgestemd op de omgeving en uw wensen. Overweegt u een pumptrack in uw gemeente? Wij adviseren u graag over de unieke en creatieve mogelijkheden! Neem contact met ons op voor meer info.

Neem contact met ons op...