Blog

Pumptracks zijn cool en er valt dan ook veel over te vertellen! Welkom op ons blog waar we de wondere wereld van de pumptracks belichten. Heb je specifieke vragen voor ons? Stuur ons een mail!

Velomasters

Velomasters

Velosolutions wil zoveel mogelijk mensen op een veilige manier kennis laten maken met fietsen. Dit doen we niet alleen met onze veelzijdige PumpTracks maar ook met onze Velomasterparken!

Lees meer
PumpTracks, een plek voor iedereen

PumpTracks, een plek voor iedereen

Een PumpTrack is dé ultieme urban speeltuin. PumpTracks werken als grote magneten, die iedereen die van urban sports en buitenspelen houdt aantrekt. De banen zijn toegankelijk en uitdagend voor alle leeftijden, de 2-jarige op zijn stepje tot de vader op zijn skateboard.

Lees meer
Draag een helm!

Draag een helm!

Plezier staat hoog op ons lijstje maar veiligheid staat nog hoger! De PumpTracks van Velosolutions bieden vele mogelijkheden, je kunt er op skaten, fietsen, rollen etc.. Maar er is 1 overeenkomst tussen al deze mogelijkheden: draag minstens een helm! Extra bescherming is natuurlijk nog beter.

Lees meer
Pumptrack in Urban Sport Park Eindhoven

Pumptrack in Urban Sport Park Eindhoven

In november is de aanleg van het Urban Sport Park ’t Schoot in Eindhoven gestart. Een plek waar alle urban sporters hun plek vinden. Natuurlijk kan een PumpTrack van Velosolutions niet ontbreken! De komende periode houden we je via deze pagina op de hoogte van de vorderingen rondom de track.

Lees meer
Open chat
Heb je een vraag?
Hoi en welkom op onze website! Hopelijk kun je vinden wat je zoekt. Mocht je iets willen vragen dan kan dat ook per WhatsApp. Laat gerust weten waar we je mee kunnen helpen.