+31 6 39 05 88 18 benelux@velosolutions.com

Neem gerust contact met ons op

Nederland

Een keer op de koffie voor een persoonlijk gesprek? Ons kantoor is gevestigd in Wijlre, aan de Berghof 2. Voor bezoek kunt u het beste van te voren even contact met ons opnemen, omdat er niet altijd iemand aanwezig is. Wij zijn natuurlijk ook bereid uw kant op te komen. Meteen een PumpTrack testen? Dan zien we u op een van onze tracks!

Ons telefoonnummer: +31 (0)6 39 05 88 18

Wist u dat wij voor activering (voor zowel mobiele als permanente PumpTracks) samenwerken met Waalhalla? Nieuwsgierig neem dan gerust contact met ons op!

 

 België

Een keer op de koffie voor een persoonlijk gesprek? Ons kantoor is gevestigd op Rue Dieudonné Lefèvre 17, 1020 Bruxelles. Voor bezoek kunt u het beste van te voren even contact met ons opnemen, omdat er niet altijd iemand aanwezig is.

Ons telefoonnummer: +32 484 61 30 64

 

 

 

 

 Liever mailen? Vul hieronder het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Doorgaans is dit binnen 3 werkdagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

l

Contactformulier Velosolutions

Bedankt voor het invullen van ondestaande velden. Uw gegevens worden per beveiligde verbinding aan ons verstuurd.

    Lees onze Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring op: http://www.icycle.nu/privacy
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze post is ook beschikbaar in: Frans

Open chat
Heb je een vraag?
Hoi en welkom op onze website! Hopelijk kun je vinden wat je zoekt. Mocht je iets willen vragen dan kan dat ook per WhatsApp. Laat gerust weten waar we je mee kunnen helpen.