+31 6 39 05 88 18 benelux@velosolutions.com

BXL PUMP PARK Brussel

Brussel, België
Vlakbij het centrum van Brussel plaatsten wij in 2020 een dirt track inclusief verschillende vaardigheidsobstakels. In 2021 werd een deel van de track vervangen door een asfalt PumpTrack van 120 meter. Daarnaast is er voor nog meer uitdaging een Wallride toegevoegd, een primeur voor Europa!

C’est le premier pumptrack de Bruxelles et c’est une réussite. Son implantation, sa construction ont permis à tous les enfants du quartier et de plus loin de l’adopter très rapidement. Ils ont trouvé là un espace sportif et de jeux extraordinaire sur lequel ils s’épanouissent pleinement. Le travail réalisé par Velosolutions a pu répondre aux attentes et aux envies de la Ville de Bruxelles.

De eerste PumpTrack in Brussel en het is een succes. Door de locatie en het ontwerp kunnen alle kinderen uit de buurt maar ook van verder weg gebruik maken van de PumpTrack. Ze vinden hier een bijzondere sport- en speelruimte waarin ze zich volop kunnen ontplooien. Het werk van Velosolutions voldoet aan de verwachtingen en wensen van de Stad Brussel.

Benoit Hellings

Premier Echevin et Echevin des Sports , La Ville de Bruxelles

Meer informatie of een offerte?

Open chat
Heb je een vraag?
Hoi en welkom op onze website! Hopelijk kun je vinden wat je zoekt. Mocht je iets willen vragen dan kan dat ook per WhatsApp. Laat gerust weten waar we je mee kunnen helpen.