+31 6 39 05 88 18 benelux@velosolutions.com

Privé PumpTrack Netersel

Netersel, Nederland

Hoe vet is een Pump Track in je achtertuin?! In Netersel legden wij in eerste instantie een gravel PumpTrack aan in de tuin van enkele enthousiastelingen. In 2020 hebben wij deze baan geasfalteerd. Een baan met een heerlijke flow die dagelijks door de kinderen en hun vriendjes wordt gebruikt.

Nadat we met onze jongens enkele PumpTrack banen hadden bezocht ontstond het idee om zelf in de tuin aan de slag te gaan. Zelf 20 vrachtwagens puin geregeld zodat de mannen van Velosolutions aan het werk konden. In de heetste week van het jaar met temperaturen van tegen de 40 graden werd er een perfecte gravel baan gebouwd. Na enkele maanden intensief gebruik toch maar de opdracht gegeven om er asfalt op aan te laten brengen. De PumpTrack voelt nu als een biljartlaken met een perfecte flow. Onze kids maken er 7 van de 7 dagen gebuik van!

Jeroen Netersel

Meer informatie of een offerte?

Open chat
Heb je een vraag?
Hoi en welkom op onze website! Hopelijk kun je vinden wat je zoekt. Mocht je iets willen vragen dan kan dat ook per WhatsApp. Laat gerust weten waar we je mee kunnen helpen.