+31 6 39 05 88 18 benelux@velosolutions.com

Pumptrack Camping De Pekelinge

Oostkapelle, Nederland

Velosolutions Benelux realiseerde in 2017 in opdracht van camping de Pekelinge een prachtige asfalt pumptrack. Camping de Pekelinge is een camping gelegen in Oostkapelle (NL), vlakbij de kust. Op camping de Pekelinge komen gezinnen door de vele speel- en sportfaciliteiten heerlijk actief tot rust. De asfalt pumptrack biedt de campinggasten een unieke nieuwe attractie, die geschikt is voor jong en oud.

Asfalt pumptracks zijn uniek omdat ze geschikt zijn voor vrijwel alles op wielen, zoals skateboard, BMX fiets, mountainbike, in-line skate en step. Doordat er met asfalt wordt gewerkt is er bij dit type pumptrack veel minder onderhoud nodig dan bij een traditionele pumptrack of fietscrossbaan. Het speciale asfalt mengsel is in de afgelopen jaren uit ontwikkeld tot de ideale toplaag en het wordt met de hand verwerkt door onze eigen experts. Bovendien zijn pumptracks ook erg veilig voor de gebruiker en voldoen ze aan de gestelde Europse Normen.

We denken dat we met deze pumptrackbaan onderscheidend zijn in de kampeersector en ons nog beter kunnen profileren als sportieve camping. De samenwerking met Velosolutions Benelux hebben we als zeer plezierig ervaren. Enthousiaste mensen die oprechte passie hebben voor hun product. Onze doelstelling was iets moois maken. Dat is volgens mij goed gelukt, vooral omdat twee partijen uiteindelijk trost zijn op het eindresultaat!

Twan Vermeulen

Manager, Ardoer camping de Pekelinge

Neem contact met ons op...

Open chat
Heb je een vraag?
Hoi en welkom op onze website! Hopelijk kun je vinden wat je zoekt. Mocht je iets willen vragen dan kan dat ook per WhatsApp. Laat gerust weten waar we je mee kunnen helpen.