+31 6 39 05 88 18 benelux@velosolutions.com

PumpTrack Graft - de Rijp

Graft - de Rijp, Nederland

Wij bouwen vanuit de visie om sporten en spelen laagdrempelig te maken en we vinden het belangrijk dat iedereen zich kan ontwikkelen op sportief gebied, ongeacht de leeftijd of achtergrond. De PumpTrack als sociale ontmoetingsplaatsen voor jong en oud, en waar alles met wielen op terecht kan.

De PumpTrack in Graft – de Rijp was de allereerste asfalt pumptrack in de Benelux. Door het multi-inzetbare karakter zijn pumptracks de ideale oplossing voor sporten in de openbare ruimte. De asfalt pumptrack in Graft de Rijp ligt op het schoolplein van de nieuwe Brede School en is voor iedereen toegankelijk. Met een baanlengte van ca. 50 meter is deze track zeer klein, maar zeker de moeite waard om te rijden als je er in de buurt bent!

Asfalt pumptracks zijn uniek omdat ze geschikt zijn voor vrijwel alles op wielen, zoals skateboard, BMX fiets, mountainbike, in-line skate en step. Doordat er met asfalt wordt gewerkt is er bij dit type pumptrack veel minder onderhoud nodig dan bij een traditionele pumptrack of fietscrossbaan. Het speciale asfalt mengsel is in de afgelopen jaren uit ontwikkeld tot de ideale toplaag en het wordt met de hand verwerkt door onze eigen experts. Bovendien zijn pumptracks ook erg veilig voor de gebruiker en voldoen ze aan de gestelde Europse Normen.

Meer informatie of een offerte?

Open chat
Heb je een vraag?
Hoi en welkom op onze website! Hopelijk kun je vinden wat je zoekt. Mocht je iets willen vragen dan kan dat ook per WhatsApp. Laat gerust weten waar we je mee kunnen helpen.