+31 6 39 05 88 18 benelux@velosolutions.com

PumpTrack Indoor MTB Almere (Gravel)

Almere, Nederland

Een Gravel PumpTrack gerealiseerd voor Indoor Mountainbike Almere. Hiermee bieden zij zowel binnen als buiten faciliteiten. De PumpTrack is zo gemaakt dat deze optimaal met een mountainbike te berijden is. 

Tijdens de Coronapandemie nieuw openen met een locatie die indoor georiënteerd is, is niet makkelijk gebleken. Door de lang durende lockdown in de winter van 2020-2021, gingen we op zoek naar leuke buiten-alternatieven voor de zomer. De wens voor een mooie pumptrack was, zowel vanuit ons als ondernemers – als voor onze bezoekers, groot. Tim heeft enorm met ons meegedacht om te kijken welke mogelijkheden er waren, hoe we de ruimte het beste konden indelen, maar ook met welk budget we te maken hadden en waar we elkaar konden vinden. We hebben zelf een deel voorbereidend werk verricht, vervolgens hebben Tim en zijn team hun magie erop losgelaten. Het resultaat mag er zijn; en door iets grotere afmetingen te gebruiken klopt de gravelpumptrack ook pérfect voor mountainbikes, elke bocht is raak en onze bezoekers kunnen er geen genoeg van krijgen!

Debbie

Indoor Mountainbike

Meer informatie of een offerte?

Open chat
Heb je een vraag?
Hoi en welkom op onze website! Hopelijk kun je vinden wat je zoekt. Mocht je iets willen vragen dan kan dat ook per WhatsApp. Laat gerust weten waar we je mee kunnen helpen.