+31 6 39 05 88 18 benelux@velosolutions.com

PumpTrack Landal PUUR Exloo

Exloo, Nederland

Wij bouwen vanuit de visie om sporten en spelen laagdrempelig te maken en we vinden het belangrijk dat iedereen zich kan ontwikkelen op sportief gebied, ongeacht de leeftijd of achtergrond. De PumpTrack als sociale ontmoetingsplaatsen voor jong en oud, en waar alles met wielen op terecht kan.

Landal PUUR Exloo ligt midden in het Drentse Hondsruggebied. Prachtige wandel- en fietsroutes voeren langs hunebedden, grafheuvels en stuifzandcomplexen. In het voorjaar van 2020 werden we door Kontour Vastgoed gevraagd om een pumptrack te realiseren die de luxe uitstraling van het Landal park complimenteert. In het ontwerp hebben wij alles uit de kast gehaald om te komen tot een uniek ontwerp wat volledig in de natuurlijke omgeving opgaat. Een grote oude eik staat centraal in het ontwerp en ook met alle andere bomen is rekening gehouden wat heeft geresulteerd in zeer organische vormen.

Deze attractieve pumptrack heeft een lengte van 190 meter en is geschikt voor rijders van elk niveau.

Wim de Haan

Ontwikkelaar, Kontour Vastgoed B.V.

Meer informatie of een offerte?

Open chat
Heb je een vraag?
Hoi en welkom op onze website! Hopelijk kun je vinden wat je zoekt. Mocht je iets willen vragen dan kan dat ook per WhatsApp. Laat gerust weten waar we je mee kunnen helpen.