+31 6 39 05 88 18 benelux@velosolutions.com

Velosolutions asfalt pumptrack Ponderosa

Ulicoten (Noord-Brabant), Nederland

Velosolutions Benelux realiseerde in 2018 in opdracht van Camping Ponderosa een asfalt pumptrack met een lengte van 150 meter. Deze pumptrack is toegankelijk voor zowel campinggasten als publiek van buitenaf (vooraf aanmelden bij de receptie). Je kunt op de camping ook BMX fietsen en steps huren voor gebruik op de pumptrack.

Asfalt pumptracks zijn uniek omdat ze geschikt zijn voor vrijwel alles op wielen, zoals skateboard, BMX fiets, mountainbike, in-line skate en step. Doordat er met asfalt wordt gewerkt is er bij dit type pumptrack veel minder onderhoud nodig dan bij een traditionele pumptrack of fietscrossbaan. Het speciale asfalt mengsel is in de afgelopen jaren uit ontwikkeld tot de ideale toplaag en het wordt met de hand verwerkt door onze eigen experts. Bovendien zijn pumptracks ook erg veilig voor de gebruiker en voldoen ze aan de gestelde Europse Normen.

 

Meer informatie of een offerte?

Open chat
Heb je een vraag?
Hoi en welkom op onze website! Hopelijk kun je vinden wat je zoekt. Mocht je iets willen vragen dan kan dat ook per WhatsApp. Laat gerust weten waar we je mee kunnen helpen.