+31 6 39 05 88 18 benelux@velosolutions.com

PumpTrack TerSpegelt

Eersel, Nederland

Velosolutions Benelux realiseerde in 2016 in opdracht van Recreatiepark TerSpegelt de tot dan toe grootste asfalt pumptrack van de Benelux. TerSpegelt is van oudsher een camping die durft te investeren in innovatieve attracties voor haar campinggasten. En dat ze met deze asfalt pumptrack een unieke attractie in huis halen is een feit. 

Asfalt pumptracks zijn uniek omdat ze geschikt zijn voor vrijwel alles op wielen, zoals skateboard, BMX fiets, mountainbike, in-line skate en step. Doordat er met asfalt wordt gewerkt is er bij dit type pumptrack veel minder onderhoud nodig dan bij een traditionele pumptrack of fietscrossbaan. Het speciale asfalt mengsel is in de afgelopen jaren uit ontwikkeld tot de ideale toplaag en het wordt met de hand verwerkt door onze eigen experts. Bovendien zijn pumptracks ook erg veilig voor de gebruiker en voldoen ze aan de gestelde Europse Normen.

 

De pumptrack die Velosolutions voor ons heeft gebouwd is een groot succes voor het park. Goed advies en expertise uit de praktijk gecombineerd met een flexibele instelling maakt dat het ontwerpen en bouwen van de baan een zeer prettig proces is geweest.

Michel Huigevoort

Parkmanager, Recreatiepark TerSpegelt

Meer informatie of een offerte?

Open chat
Heb je een vraag?
Hoi en welkom op onze website! Hopelijk kun je vinden wat je zoekt. Mocht je iets willen vragen dan kan dat ook per WhatsApp. Laat gerust weten waar we je mee kunnen helpen.