+31 6 39 05 88 18 benelux@velosolutions.com

Gravel PumpTrack Vleuterweide

Utrecht, Nederland

Pumptrack Vleuterweide Utrecht is een herontwikkeling van een voormalig crossbaantje in de Heycopzone. Hier poepten voorheen meer honden dan dat er kids over de ‘bultjes’ heen crossten.

Gelukkig hadden Vince en Morris, 2 broertjes uit de buurt, het initiatieven fonds aangevraagd om het baantje een flinke opknapbeurt te geven. Wat een helden. Door hun fietsen er nu meer kids over de rollers dan dat er honden poepen in de hele Heycopzone

We hebben zoveel mogelijk uit de beschikbare ruimte weten te halen met een toffe pumptrack met Gralux toplaag. Flowytracks heeft het baanontwerp gemaakt, het bouw traject begeleidt, de grafische uitingen ontworpen en begeleidt de local kids die zelf zorg dragen voor het onderhoud van hún pumptrack. Wij hebben Flowytracks hierin begeleidt en mochten deze PumpTrack aanleggen!

Fijne samenwerking met Flowytracks, SportUtrecht, Gemeente Utrecht, wijkbureau Vleuten de Meern en Van Zuijlen B.V.

Zie hieronder de oude situatie

“Wat een genot om met zo’n professionele partij te werken als Velosolutions. Je merkt aan alles dat fietsen diep in het hart zit bij iedere medewerker van Velosolutions. Vooral als je voelt hoe lekker dit baantje loopt voor zo’n klein formaatje!

Bas Kwaaitaal

Flowytracks

Meer informatie of een offerte?

Open chat
Heb je een vraag?
Hoi en welkom op onze website! Hopelijk kun je vinden wat je zoekt. Mocht je iets willen vragen dan kan dat ook per WhatsApp. Laat gerust weten waar we je mee kunnen helpen.