+31 6 39 05 88 18 benelux@velosolutions.com

PumpTrack Vught

Vught, Nederland

MoveVught, de sportservice van gemeente Vught vroeg Velosolutions in 2020 een gravel PumpTrack in hun gemeente aan te leggen. MoveVught richt zich op centrale beweeglocaties voor jong tot oud en een PumpTrack is daar het perfecte voorbeeld van!

In eerste instantie werd een gravel PumpTrack aangelegd, maar in 2022 was het dan zover. Er was genoeg budget verzameld om de PumpTrack te asfalteren. En dit was ook hard nodig; de gravel PumpTrack was zo populair dat de toplaag snel verweerde en er veel onderhoud nodig was.

Vanaf eind 2022 kan nu iedereen op wieltjes gebruik maken van de PumpTrack; van BMX fiets, tot stepje of skateboard.

Als BMX dorp is de PumpTrack een echte verrijking voor Vught! Er zijn veel kinderen op de been en er ontstaan initiatieven om op meerdere plekken in Vught een PumpTrack aan te leggen. Voor de toekomst willen wij de baan asfalteren zodat iedereen op wieltjes er gebruik van kan maken. De samenwerking met Velosolutions is prettig, er wordt meegedacht en het contact verloopt soepel en snel.

Quote bij aanleg Gravel track.

Jeroen Leenders

Buurtsportcoach, MoveVught

Meer informatie of een offerte?

Open chat
Heb je een vraag?
Hoi en welkom op onze website! Hopelijk kun je vinden wat je zoekt. Mocht je iets willen vragen dan kan dat ook per WhatsApp. Laat gerust weten waar we je mee kunnen helpen.