Velosolutions asfalt PumpTrack Laren

Laren (Gld.)

Velosolutions Benelux realiseerde in 2018 in opdracht van Stichting Speelplezier Laren een prachtige asfalt pumptrack. De wens voor een pumptrack bestond al langer bij de lokale jeugd en het was dan ook hoogtijd dat het crossbaantje in het bos werd vervangen door een professionele asfalt pumptrack.

Velosolutions Benelux is een handelsnaam van iCycle BV. Sinds 2015 bouwen zij asfalt pumptracks, die tot stand komen door samenwerking met de experts van het in Zwitserland gevestigde bedrijf Velosolutions. De asfalt pumptracks zijn uniek omdat ze geschikt zijn voor vrijwel alles op wielen, zoals skateboard, BMX fiets, mountainbike, in-line skate en step. Doordat er met asfalt wordt gewerkt is er bij dit type pumptrack veel minder onderhoud nodig dan bij een traditionele pumptrack of fietscrossbaan. Het speciale asfalt mengsel is in de afgelopen jaren uit ontwikkeld tot de ideale toplaag. Bovendien zijn pumptracks ook erg veilig voor de gebruiker en voldoen ze aan de eisen zoals gesteld in de Wet voor Attractie- en Speeltoestellen.

 

Meer informatie of een offerte?

Open chat
Heb je een vraag?
Hoi en welkom op onze website! Hopelijk kun je vinden wat je zoekt. Mocht je iets willen vragen dan kan dat ook per WhatsApp. Laat gerust weten waar we je mee kunnen helpen.