+31 6 39 05 88 18 benelux@velosolutions.com

ASFALT PumpTracks

Een asfalt PumpTrack werkt als een grote magneet, en trekt iedereen die van urban sporten en buitenspelen houdt aan. Het jongetje van 2 jaar oud op de loopfiets, het meisje van 6 op haar step, de bink van 12 op zijn BMX fiets, maar ook papa op zijn skateboard? Alles is mogelijk, we noemen onze asfalt PumpTrack niet voor niets “dé speeltuin van de toekomst”.

Door het innovatieve ontwerp en het gebruik van speciaal asfalt is de Velosolutions asfalt PumpTrack te rijden met mountainbikes, BMX fietsen, (stunt)steps, skates, rolschaatsen en skateboards. En dat is uniek, want waar vind je een sportfaciliteit die voor zo’n diversiteit aan gebruikers geschikt is?

Mail ons direct
Velosolutions_Benelux_Roosendaal_NL_Opening_01

ASFALT PumpTracks

Een asfalt PumpTrack werkt als een grote magneet, en trekt iedereen die van urban sporten en buitenspelen houdt aan. Het jongetje van 2 jaar oud op de loopfiets, het meisje van 6 op haar step, de bink van 12 op zijn BMX fiets, maar ook papa op zijn skateboard? Alles is mogelijk!

Door onze innovatieve ontwerpen en het gebruik van speciaal asfalt zijn onze PumpTracks te rijden met mountainbikes, BMX fietsen, (stunt)steps, skates, rolschaatsen en skateboards. En dat is uniek, want waar vind je een sportfaciliteit die voor zo’n diversiteit aan gebruikers geschikt is?

Hiervoor kies je Velosolutions:

  • Professionele bouwonderneming
  • Unieke en innovatieve ontwerpen
  • Marktleider met 300+ referenties wereldwijd
  • Veilig PumpTracks met WAS-certificaat
  • Als enige in de markt UCI-status voor organisatie van WK kwalificaties en WK finale

Elke locatie is anders en daarom besteden we veel aandacht aan een mooi ontwerp voor de PumpTrack. Perfecte inpassing in de omgeving, daar gaan we voor. Altijd in goed overleg zodat alle wensen een plek krijgen. De PumpTrack wordt met de grootste zorg door onze experts gebouwd. Bijzonder hieraan is dat dit voor het grootste deel met de hand gebeurt.

Het resultaat: een unieke multifunctionele sport- en speelvoorziening, waarbij kwaliteit en veiligheid onze hoogste prioriteit hebben. De prachtige rode belijning en duidelijke witte pijlen maken de PumpTrack compleet.

Uiteraard voldoen onze asfalt PumpTracks aan de Wet voor Attractie- en Speeltoestellen (WAS) en komen ze met een certificaat, norm NEN-EN1176. Het onderhoud is beperkt tot het maaien van gras rondom. Geen dure onderhoudscontracten dus!

Neem contact met ons op...

Een unieke, veilige en duurzame speelplek

Elke locatie is anders en daarom besteden we veel aandacht aan een mooi ontwerp voor de PumpTrack. Perfecte inpassing in de omgeving, daar gaan we voor. Altijd in goed overleg zodat alle wensen een plek krijgen. De PumpTrack wordt met de grootste zorg door onze experts gebouwd. Bijzonder hieraan is dat dit voor het grootste deel met de hand gebeurt.

 

Het resultaat: een unieke multifunctionele sport- en speelvoorziening, waarbij kwaliteit en veiligheid onze hoogste prioriteit hebben. De prachtige rode belijning en duidelijke witte pijlen maken de PumpTrack compleet.

 

Uiteraard voldoen onze asfalt PumpTracks aan de Wet voor Attractie- en Speeltoestellen (WAS) en komen ze met een certificaat, norm NEN-EN1176. Het onderhoud is beperkt tot het maaien van het gras rondom. Geen dure onderhoudscontracten dus!

Mail ons direct

 

Waarom een PumpTrack?

 

Multifunctioneel

Onze PumpTracks zijn multifunctioneel. Er kan op gereden worden met BMX fietsen, mountainbikes, skateboards, in-line skates, (stunt)steps en rolschaatsen.

Onderhoudsarm

Door de duurzame en slijtvaste materialen waar wij mee bouwen is het onderhoud beperkt tot het maaien van het gras rondom te PumpTrack. Geen dure onderhoudscontracten dus!

Kostenefficiënt

De initiële investering is relatief laag en de onderhoudskosten zijn zeer beperkt. Hiermee is een PumpTrack een slimme keuze in vergelijking met andere sport- en speelfaciliteiten.

Z

Veilig

De PumpTrack ligt laag bij de grond, heeft geen scherpe randen en is ook bij regen goed te berijden. Zeer veilig dus! Al onze asfalt PumpTracks komen met een certificaat (NEN-EN1176).

Klein & groot

Een PumpTrack bouwen wij al op een ruimte van 500 m2 en kan daarmee vrijwel overal wordgen gerealiseerd. De gemiddelde PumpTrack is ca. 1500 m2.

Gezond

Het rijden op een PumpTrack is een flinke workout en het geeft een heerlijk gevoel. Kleine kinderen, tieners en volwassenen genieten van onze PumpTracks en worden er blij en gezond van.

Laagdrempelig

Een PumpTrack ontwerpen wij zo dat deze geschikt is voor alle leeftijden. De kleinste kinderen op een loopfiets of step kunnen er dus ook terecht!

Sociaal

Door de brede aantrekkingskracht vormt de track een sociale ontmoetingsplaats waar jongeren en ouderen samen sporten, spelen, de dag doorbrengen, en elkaar stimuleren om te bewegen.

Uitdagend

Door slim te ontwerpen bieden onze PumpTracks ook genoeg uitdaging voor experts.

Deze post is ook beschikbaar in: Frans

Open chat
Heb je een vraag?
Hoi en welkom op onze website! Hopelijk kun je vinden wat je zoekt. Mocht je iets willen vragen dan kan dat ook per WhatsApp. Laat gerust weten waar we je mee kunnen helpen.