BETON PumpTracks

Een beton PumpTrack is geschikt voor alle leeftijden. Deze PumpTracks bestaan uit beton modules van 1 meter breed die aan elkaar gekoppeld worden om zo een parcours te vormen. Beton PumpTracks zijn te rijden met mountainbikes, BMX fietsen, (stunt)steps, skates, rolschaatsen en skateboards. En dat is uniek, want waar vind je een sportfaciliteit die voor zo’n diversiteit aan gebruikers geschikt is?

Mail ons directof lees verder...

“Ik vind het belangrijk dat iedereen zich kan ontwikkelen op sportief gebied. Samen met onze experts, die veelal zelf sporters zijn, werken we vanuit passie voor sporten en bewegen, om dit te verwezenlijken.”

Tim Smit

Directeur, Velosolutions Benelux

Een unieke speelplek

Elke locatie is anders en daarom besteden we veel aandacht aan een mooi ontwerp voor de PumpTrack. Perfecte inpassing in de omgeving, daar gaan we voor. Altijd in goed overleg zodat alle wensen een plek krijgen.

 

De beton PumpTracks bestaan uit beton modules van 1 meter breed die aan elkaar gekoppeld kunnen worden zodat er een PumpTrack op maat ontstaat. De beton PumpTrack werken we aan de randen af met aarde zodat deze mooi in het landschap past. De beton PumpTrack is geschikt voor mountainbiken, BMX’en, (stun)steppen, skateboarden en (inline)skaten, net zoals onze asfalt PumpTracks! 

 

Mail ons directof lees verder...

Waarom een PumpTrack?

Multifunctioneel

Onze PumpTracks zijn multifunctioneel. Er kan op gereden worden met BMX fietsen, mountainbikes, skateboards, in-line skates, (stunt)steps en rolschaatsen.

Onderhoudsarm

Door de duurzame en slijtvaste materialen waar wij mee bouwen is het onderhoud beperkt tot het maaien van het gras rondom te PumpTrack. Geen dure onderhoudscontracten dus!

Kostenefficiënt

De initiële investering is relatief laag en de onderhoudskosten zijn zeer beperkt. Hiermee is een PumpTrack een slimme keuze in vergelijking met andere sport- en speelfaciliteiten.

Z

Veilig

De PumTrack ligt laag bij de grond, heeft geen scherpe randen en is ook bij regen goed te berijden. Zeer veilig dus! Al onze asfalt PumpTracks komen met een certificaat (NEN-EN1176).

Klein & groot

Een PumpTrack bouwen wij al op een ruimte van 500 m2 en kan daarmee vrijwel overal wordgen gerealiseerd. De gemiddelde PumpTrack is ca. 1500 m2.

Gezond

Het rijden op een PumpTrack is een flinke workout en het geeft een heerlijk gevoel. Kleine kinderen, tieners en volwassenen genieten van onze PumpTracks en worden er blij en gezond van.

Laagdrempelig

Een PumpTrack ontwerpen wij zo dat deze geschikt is voor alle leeftijden. De kleinste kinderen op een loopfiets of step kunnen er dus ook terecht!

Sociaal

Door de brede aantrekkingskracht vormt de track een sociale ontmoetingsplaats waar jongeren en ouderen samen sporten, spelen, de dag doorbrengen, en elkaar stimuleren om te bewegen.

Uitdagend

Door slim te ontwerpen bieden onze PumpTracks ook genoeg uitdaging voor experts. Zelfs de Olympische BMX ploeg traint op een door ons gebouwde PumpTrack!

Velosolutions PumpTracks wereldwijd!

Velosolutions PumpTracks in Nederland!

Volg onze kanelen!

m2 - de grootste PumpTrack ter wereld (Roosendaal, NL)